Binnenkijken bij fonQ CEO Jeremiah

Hebben jullie het leuke interview al gelezen van fonQ CEO Jeremiah? Hij woont samen met zijn vriendin Roos, kat Taco en twee konijnen in een prachtig ingericht appartement in Amsterdam. Op een prachtige plek, midden in de woning, staat een Wijnpaal!

Minimalistisch interieur

“Het is onwijs cliché, maar less is more!” Na een periode van ontspullen hebben Roos en Jeremiah nu alleen nog items in huis die ze echt mooi vinden: een mix van tijdloos design, unieke eyecatchers en trendy producten. Marie Kondo zou trots zijn! Eén van de eyecatchers in huis waar ze blij mee zijn is de wijnpaal. “We zijn allebei gek op goed eten en bijpassende wijnen. Daarom kon de wijnpaal en een wijnkoelkast niet ontbreken.” Niet gek dus dat de bar in de keuken de favoriete plek in huis is van Jeremiah: “het is de plek waar ik samen met Roos geniet van een kop koffie die we met aandacht zetten, de krant lezen, werken en bijpraten als de ander aan het koken is.”

Het ideale interieur bestaat niet

De ultieme interieurtip van Jeremiah? “Kies voor verandering, er is geen ideale inrichting of eindpunt. Ga voor een neutrale of tijdloze basis, zodat je met accessoires je inrichting regelmatig kunt omgooien, op trends kunt inspelen of nieuwe eyecatchers kunt creëren. Het belangrijkste is dat je interieur meeverandert met jouw persoonlijke smaak, stijl en levensfasen. Deze blijven nooit hetzelfde. Jouw interieur dus ook niet.”

Ben jij benieuwd waar hun inspiratie vandaan komt? Lees dan het hele interview op fonQ.

 

Wijnpaal

Meer blogs