Ons verhaal


Hoe vaak heb jij een mooie fles wijn weten te bemachtigen, maar staat deze uit het zicht en kan niemand dit prachtexemplaar bewonderen? Met onze wijnmeubels is dat voorgoed verleden tijd! Wij houden van mooie spullen en vinden dat een goede fles wijn gezien mag worden. Standaard wijnrekken zijn vaak niet mooi en praktisch. Wij willen iets unieks en streven ernaar wat extra ‘wow’ te creëren. Daarom hebben wij drie unieke wijnmeubels bedacht: de Wijnpaal Custom serie, de Wijnpaal Industrial en het Compact Six wijnrek.

De Wijnpaal

De Wijnpaal is een nieuw en verfrissend wijnmeubel, waarbij de wijnen balanceren doordat ze met de hals horizontaal in de Wijnpaal steken. Iedere Wijnpaal wordt met uiterste zorg op maat gemaakt, zodat hij blind tussen vloer en plafond gemonteerd kan worden. De Wijnpaal biedt plaats aan 20 flessen en is zeer eenvoudig zelf te plaatsen, ook als je géén klusser bent!

Industrial + Compact six wijnrek

De Wijnpaal Industrial is een wijnrek gemaakt van eiken. Met een natuurlijke, maar industriële look past deze eigenlijk in ieder interieur. Met plaats voor 12 flessen genoeg ruimte voor jouw voorraad.

De Compact Six serie staat voor een vrolijk, uniek en toegankelijk design. De Compact Six is momenteel beschikbaar in vier verschillende, rijke kleuren: wit, grijs, geel en blauw. De wijnrekken worden gemaakte van berken multiplex afkomstig van een familiebedrijf uit Finland en is ontzettend stevig. Waar ga jij hem plaatsen? Naast de bank of toch in de keuken?

Duurzaamheid

Bij Wijnpaal vinden wij duurzaamheid belangrijk. Al het materiaal dat wij gebruiken halen we bij gecertificeerde bedrijven, zoals bijvoorbeeld het Finse familiebedrijf dat naast FSC ook PEFC gekeurd is. Onze werkplaats en spuiterij waar ieder wijnmeubel met zorg wordt geproduceerd, bevinden zich in Waterland, écht Dutch design dus!

Cheers namens het Wijnpaal team, Ties & Levy!

Bestel hier